Image
Image

FACILITEITEN

 • Image
  Boksen
  NM heeft bokslessen voor vrouwen. Hierbij kunnen de vrouwen kiezen voor Kickboksen of Punching bag. Het Kickboksen is partner kickboksen en bij punching bag leren vrouwen meer technieken voor kickboksen. Vanwege hygiëne dient iedereen eigen boks benodigdheden te hebben.
 • Image
  Inschrijven?
  Bekijk direct alle mogelijkheden op de abonnementen pagina. Klik op de knop hieronder.
  Abonnementen
 • Image
  My personal training
  Deze les is 1 op 1. De instructrice werkt gericht om jouw persoonlijke doelen te behalen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van klein materiaal, sprint track, boks zakken, stootkussens en cardio- en fitnessapparatuur van Intenza en Nautilus.
 • Image
  NM duo personal training
  Deze is voor 2 personen. De instructrice werkt gericht om jullie persoonlijke doelen te behalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van klein materiaal, sprint track, bokszakken, stootkussens en cardio- en fitnessapparatuur van Intenza en Nautilus. Hierbij neem je zelf je duo pt partner mee en zo niet dan kom je op de wachtlijst totdat er een geschikte partner is om de duo pt te volgen.
 • Image
  Fitness
  Gebruik wordt gemaakt van enkele apparaten alleen gericht op de vrouw. We hebben speciale moderne BBB fitnessapparatuur van het topmerk Intenza.
 • Image
  Cardio
  Wij hebben supermoderne cardio apparaten van Intenza en Nautilus. De mooie uitstraling, verschillende trainingsprogramma’s en statistieken zorgen voor een complete workout. Geniet ondertussen van de tv en de open ruimte.
Image

GROEPSLESSEN

 • Image
  My punching bag
  Bokszaktraining is ideaal als cardio, kracht en ontspanning. Deze vorm van training zorgt voor ontlading en is goed voor de gehele lichamelijke en geestelijke gesteldheid van vrouwen.
 • Image
  Oh my female booty
  Hierbij wordt gebruikt gemaakt van weerstandsbanden. Kracht en weerstand zorgen voor de mooie rondingen van de heupen en billen. Het is een totale BBB work out. Vanwege hygiëne dient iedereen een eigen weerstandsband in bezit te hebben.
 • Image
  My circuit
  Dit is een intensief programma waarbij de instructrice een circuit uitzet. Per individu wordt bekeken wat zij aankan. Hierdoor traint iedere vrouw op haar eigen niveau.
 • Image
  NM Body Shape
  Dit is een freestyle aerobics les. Een totale body workout, bestaande uit cardio- en krachttraining.
 • Image
  NM Fun Kickboksing
  Dit is een work-out voor het hele lichaam. Hier wordt er met een partner 1 op 1 gebokst waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken.
 • Image
  NM Zumba
  Dit is een dansen op swingende muziek. Het is een goede cardio workout.
 • Image
  HIIT
  Dit is een hoge intensieve interval training. Het is een boost voor jouw stofwisseling. Tijdens de intervallen zet je jouw lichaam aan tot het opschroeven van de verbranding, om de energie te kunnen leveren die het nodig heeft. De stofwisseling gaat sneller. In een korte tijd kun je al grote verbetering merken in jouw conditie, gewicht en spierkracht.
 • Image
  My female pump
  Een complete training gebaseerd op kracht en conditie. Gebruik wordt gemaakt van de verschillende bars en gewichten.
 • Image
  NM Strong Nation
  Strong Nation is een combinatie van HIIT-training (high intensity interval training) en krachttraining met eigen lichaamsgewicht, geleid door opzwepende, pittige muziek. De oefeningen worden gesynchroniseerd met de muziek waarbij het tempo van de beat de intensiteit bepaalt. Bij de training in onze vrouwensportschool wordt er enkel gebruik gemaakt van de kracht en het gewicht van jouw lichaam. Je werkt zonder gebruik van apparaten op een intens niveau aan de ontwikkeling van kracht en spieren.
Vanwege hygiëne dient iedereen een eigen weerstandsband, bokshandschoenen of fitnesshandschoenen in bezit te hebben. Deze kunnen bij de bar worden aangeschaft of je kunt ze zelf kopen. Bij NM the female gym maken wij gebruik van de producten van Booster Rotterdam en XXL Nutrition.
Image

Koffie van Aroma Club

Dit zijn slow roast koffiebonen waardoor de smaak van koffie op zijn best is. Daarbij hebben wij één van de hoogwaardige koffiemachines van het merk Jura.

Wil je meer weten over deze koffie en de automaten, kijk op www.aromaclub.nl
Koffie van Aroma Club